Baggrund

Baggrund


Jeg hedder Lotte, og jeg er uddannet kosmetolog og frisør, er indehaver Artistic Permaline & Artistic modefrisør for ham & hende.

Jeg har over 20 års erfaring, og har undervist i både indland og udland.

Gennem mit arbejde som kosmetolog og frisør har bryn altid været en utrolig vigtig del af mit arbejde. Bryn er med til at skabe udtryk i ansigtet og gør en kæmpe forskel. Derfor blev jeg uddannet micropigmentist.


Microblading er den nyeste måde at tatovere bryn på, og lige nøjagtig denne måde giver det allermeste naturlige/naturtro og bløde look. Her kan man ikke skelne mellem ægte brynhår og de tatoverede. Metoden er derfor ideel til alle uanset om man af forskellige årsager intet bryn har, eller om man har bryn men ønsker at fylde det ud hvor der mangler lidt. Ingen af os har de perfekte bryn fra naturens side, og derfor er metoden ideel til alle.


Jeg er uddannet som PHIBROWS Artist af Diana Hvas.

Diana Hvas er en af de mest anerkendte PMU artister, både i  Danmark og internationalt. PMU system er udviklet af Branco Babic og Branko Babic kan beslutte om man er dygtig nok til at blive certificeret og bruge deres logo til at føre håndværket videre under deres brand.


Der er mange bryn artister på markedet i dag, og man bør som kunde nøje undersøge artisternes baggrund og arbejde nøje inden man vælger hvilken artist der skal udføre behandlingen.

Lotte

Certifikater

Lotte N Paulsen
Lotte N Paulsen
Lotte N Paulsen
Lotte N Paulsen
Lotte N Paulsen