Microblading

Hvad er microblading/micropigmentering/3D-bryn?


Kært barn har mange navne, men overstående dækker over det samme, som er navnet på den metode der anvendes ved at få lavet denne form for bryn.

Ved microblading kan man både tatovere enkelte "hårstrå", enten ind imellem de eksisterende  hår man har i forvejen - eller hvis man slet ingen bryn har. Denne metode giver det mest naturlige og bløde resultat, da de tatoverede strå ligner et ægte bryn-hår.


Når man får tatoveret bryn, uanset med hvilken metode, er det en proces, og ikke bare noget der lige gøres i en behandling. Dette er utrolig vigtig at forstå.

Når man får tatoveret bryn kræver dette 2 behandlinger - ofte 3.

Årsagen til dette er, at ens krop vil forsøge at afstøde det pigment vi deponerer i huden, og først 4-6 uger efter den første behandling kan man vurdere hvor mange strå der er tilbage / hvor mange huden har afstødt.

Herefter får man foretaget anden behandling - en "efterbehandling". Hos Artistic Permaline er efterbehandlingen med i prisen.

Hvor mange strå men afstøder generelt er meget indivuelt. Mange faktorer kan spille ind.


Bla:

- Hudtype

- Livsstil

- Aktivitets-/træningsniveau

- Medicin indtag

- Sol-/solarie eksponering

- Svømmehal-/sauna-/dampbade besøg

- Hvor god man er til at overholde den foreskrevne aftercare


Alle hudtyper er forskellige, og vi tager derfor forskelligt imod, og da vi arbejder i levende væv og vi aldrig kan forudsige hvorledes vi hver især holder på semi permanent makeup, stilles der ingen garantier og behandleren kan ikke stilles ansvarlig for holdbarheden (Se under holdbarhed).


Vi behandler ikke:

- Gravide og ammende

- Solbrændt hud

- Hud med hudsygdomme i - og omkring brynområdet

- Ovenpå gammel PMUDer kan være særlige forhold der gør sig gældende for særlig opmærksomhed af kunder der ønsker at få lavet semi permanent makeup:


Sukkersyge

(risiko for infektion)


Blodfortyndende medicin

(AK behandling med f.eks Marevan: risiko for blødning og dermed reduceret farvedeponering)


Hudsygdomme

(sephorodisk herpatitis skal behandles, og bryn-behandlingen skal foretages i en rolig periode)


Medicinske lidelser/tilstande der medførersensitiv/tynd hud og ringe hudheling

(f.eks binyrebakhormon behandling)


Sygdomme/tilstande (f.eks kemoterapi) der medfører svækket immunforsvarHer har vi ekstrem sikkerhed ud fra vores niveau med top hygiejniske principper