Holdbarhed

HoldbarhedHvor lang tid holder permanent makeup ?


Ordet permanent makeup/PMU kan godt være misvisende da den ikke er permanent, men semi permanent. Det vil sige, at det ikke er ligesom at få lavet en almindelig tatovering der holder for altid. Dette er heller ikke på nogen måde ønskværdigt, da ens hud og knoglestruktur ændrer sig med alderen.

(Det er ydermere i DK direkte ulovligt at lave permanente tatoveringer i ansigtet)


Efter at man har fået lavet den første behandling venter man 4-6 uger for at se hvor godt man har holdt på de strå vi har deponeret i huden.

Herefter vil man få foretaget en efterbehandling (indenfor 6-10 uger), hvor man rekonstruerer de strå man har tabt.

Denne efterbehandling er includeret i prisen.


Vil man herefter have brug for flere behandlinger betaler man en "efterhehandlingspris".


I langt de fleste tilfælde bliver folk rigtig glade for deres microbladede bryn, og man kan selv vælge om de skal holdes vedlige hen af vejen, eller man på et tidspunkt bare ønsker at lade dem fade ud og forsvinde lige så stille. Man kan sammenligne det lidt med som når man får farvet sit hår - en hårfarve forsvinder som regel osse bare ligeså stille med tiden for så til sidst at forsvinde.


Et microbladed bryn incl 1-2 efterbehandlinger vil almindelig vis holde ca 1 års tid (for nogen lidt længere og for nogen lidt kortere).

Når man arbejder i levende væv kan man aldrig garantere hvor lang tid en permanent makeup vil holde.


Bliver man glad for sine bryn og ønsker at holde dem vedlige betaler man som fast kunde en special "vedligeholdelsepris".


De farver vi arbejder med inden for PHIBROWS er uden tungmetaller hvilket gør, at de er de bedste og mest sikre der findes på markedet (Se osse under materialer og hygiejne).